är det väl dags att städa. Är nån gång nu? I förmiddags tänkte jag det, men sen tänkte jag om. Jag la mig en liten stund på soffan, och jag skulle ju laga mat om en halvtimme. Fast jag vakande drygt en timme senare. Men det blev mat då.
Nu funderar jag över städandet igen. Äntligen fick jag till det att gå in på landstingets hemsida för att se vad man ska göra om man fått blodtransfusion under ett antal år, och det har jag fått då, när Tvåan föddes. Man skulle ringa v-centralen. Igen. Då gäller det att hitta telefonnumret i lt-katalogen, som jag hade i morse. Den var bara borta. Det var då tanken på städning poppade upp igen. Men sen hittade jag den. Dom ringer tillbaka om trekvart den här gången. Så nu känns städningen lagom avlägsen igen.

Uppdatering – dom ringde tillbaka. Jag var den första som ringt om detta, så hon visste inte vad man skulle göra, så jag berättade vad som stod på lthemsidan. Då gick hon ut till labbet och frågade dom. Jag fick ringa dit, och fick en tid onsdag morgon. Det är tur att nån har koll på denna v-central. Jag börjar undra om det var ett så bra val i a f.